VJENČANJA

Možda ste se zapitali koja je zapravo uloga cvijeća na vjenčanjima? Cvijeće je jako bitno, jer ono daje stilski identitet cijelome vjenčanju, a određeni običaji na vjenčanjima su vezani isključivo za cvijeće koje čak može dati i emotivni pečat nekim trenucima…
Na primjer, vjenčani buket izraz je najdubljih i najtoplijih želja koje zaručnik daruje svojoj budućoj supruzi, te je sastavni dio vjenčanja. Još u antičko doba djevojke su vjenčane zavjete izricale držeći buketiće od cvjetova naranče i aromatičnog bilja. Bacanjem buketa neudanim djevojkama, mladenka im šalje dio svoje ljubavi i želja da jednoga dana svaka od njih bude na njenome mjestu; udana za ljubav svog života!

Sada Vi dolazite na red!

Jeste li klasičarka koja sanja o bijelim ružama i nježnim nijansama; ili ste romantičarka kojoj će najbolje odgovarati lepršavi, romantični vintage stil? Možda urbana dama koja uživa u spajanju novih smjelih kombinacija; ili pak tek krećete u otkrivanje Vašeg cvjetnog stila? Mi smo tu za koju god cvjetnu priču se odlučili!

Javite nam se, dođite na kavicu u atelier Sheraton ili ako Vam je ipak zapad draži, u nešto manji ali slađi show room Antunović.
Detalji su ono što čini razliku….dođite i uvjerite se! :)